De Dieet Killer

Eind 2019 ben was ik bij mijn specialist voor een controle-consult i.v.m. mijn ziekte GPA.
Mijn bloeddruk was te hoog en ik zou daar medicatie voor moeten slikken. Daar had ik niet zoveel zin in omdat ik al veel medicatie krijg voor de GPA. ‘Dan moet je afvallen’, was de reactie. ‘Dan ga ik dat doen’, was mijn reactie tegelijk beseffend dat er geen weg terug was. Eind november 2019 ben ik begonnen. Omdat ik mijn hele leven ‘geworsteld’ heb met mijn gewicht en al ontelbare pogingen heb gedaan om af te vallen, besloot ik dit keer om geen dieet meer te volgen, maar gewoon minder te gaan eten. Ik ben begonnen mijn eetpatroon te volgen met de eetmeter van het Voedingscentrum.
Daaruit bleek dat met name in het weekend het helemaal fout ging. Nu ben ik altijd al geïnteresseerd geweest in voeding en heb begin 2020 de cursus Voedingsleer en daarna de cursus Gewichtsconsulent gevolgd. Binnen een jaar was ik meer dan 20 kilo afgevallen en had weer een gezonde BMI. En dat zonder een dieet, ik heb alles gegeten en het afvallen ging eigenlijk zonder grote moeite.
Van mijn ervaringen met het afvallen heb ik een boek geschreven dat in september 2020 is uitgegeven onder de titel: De Dieet Killer.

De Dieet Killer is bijna uitverkocht en er komt geen 2e druk. De nog overgebleven boeken zijn nu te bestellen voor € 10,00 incl. verzendkosten. Stuur me een e-mail voor informatie hoe het boek is te bestellen.

Copyright © 2024 Bert Sloots All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.

https://www.bertsloots.nl/sitemap/