2024

10 jaar GPA, nieuwe kansen, nieuwe uitdagingen

Januari 2024

Nieuwe kansen, nieuwe uitdagingen.
Allereerst heb ik aan het begin van dit jaar wat toegevoegd aan deze blog.
Voordat ik met deze blog begon had ik al een website waar mijn pogingen tot schrijven, fotograferen en video op stonden. Al deze informatie heb ik aan deze blog toegevoegd.
Misschien leuk om daar eens in rond te neuzen.

17 jan.

Welkom in het nieuwe jaar. Wat gaat 2024 ons brengen? De wereldproblemen zijn groot en de wereldleiders lijken het maar niet op te kunnen lossen. In deze blog houd ik het maar bij ‘klein leed’ en de leuke momenten.
De aarde warmt op dat is een feit. Vaak denk tijdens de huidige winters terug aan mijn jeugd in de jaren ’60 van de vorige eeuw, waar je bijna iedere winter kon schaatsen en de enorme sneeuwbulten voor het huis. Nu moeten we het doen met een paar winterse dagen. Die waren er de afgelopen tijd ook en daar hebben dan maar direct van geprofiteerd.

Exloo (Dr.) – Molenveld

Wandelen met de hikingstokken gaat goed. Staan en slenteren gaat steeds moeizamer door de polyneuropathie.
Toch heb ik de tentoonstelling Unzipped, over de The Rolling Stones, bezocht. Oudste zoon en zijn vrouw hebben me meegenomen naar het Groninger Museum. Nu vind ik lang niet alles goed van The Rolling Stones maar de tentoonstelling was erg mooi opgezet. En er waren genoeg zitmogelijkheden……..

De gitaren van Kieth Richards

Tot updates!


Copyright © 2024 GPA (Ziekte van Wegener) All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.

https://www.bertsloots.nl/sitemap/